zondag 25 februari 2007

EPO-QUIZ Deel 2


Er hebben zich nog 2 helden aangemeld voor de kwis, hieronder vindt u buiten de reden van hun bestaan (het meedoen aan de EPO-kwis), de reden tor toelating tot dit selecte clubje.

Dit zijn de antwoorden van Staf Aerts

Hoeveel bedraagt uw hematocriet?
geen schrik hebben ... veel te laag !!

Bent u bereid om een DNA test te ondergaan op 02 maart?
Indien deze perfect wordt toegepast ; door bekwame en zachte handen, is er helemaal geen bezwaar. Iedereen lust wel een .... ja,ja, dat is het wat ik bedoel.


Uiteenzetting tot toetreding:


Beste Staf
Wij hebben geen schrik van u, het is u die schrik van ons moet hebben. En op uw leeftijd (met alle respect) is het normaal dat het hematocriet laag is.


Daar ik geen handenarbeid verricht (of kan verrichten) en de Oil of Olaz (of zoiets anders vettig) alle dagen rijkelijk over mijn lichaam wordt uitgespreid kan ik je verzekeren dat mijn handen toch een paar zijn, waarvan je in de Kempen niet veel zachtere zult vinden. Maar dat je voor de jongere venten was, dat wisten we nog niet.

In onze statuten staat vermeld dat we niemand mogen discrimineren aangaande afkomst, leeftijd, geaardheid, bij deze welkom in ons EPO-team. En we kunnen een vaderfiguur gebruiken, die ons zal terechtwijzen bij misbruik van drank en ... ja, ja, dat is wat ik bedoel.

Gr
The EPO-ketiers


Dit werd door Jan Vereecke ingestuurd;

Hoeveel bedraagt uw hematocriet?
+0,60 voor de hele ploeg samen, de rest is alcohol

Bent u bereid om een DNA test te ondergaan op 02 maart?
I did not have sexual intercourse with that woman !!

reden waarom Jan werd toegelaten;

Beste Jan

Uw inbreng van 0,60 is van bedenkelijk laag niveau. Het positieve eraan is dat er een "+" voorstaat. Mensen met een positief drankprobleem weten wij ook te waarderen, en wij willen u in de ploeg opnemen. Met de volgende troostende gedachte: indien deze jongenman de kwis meedoet (waar enkel wortelen, prei, bloemkool powerbar, Wcup, Maximize wordt gegeten/gedronken.) , helpen wij deze jongeman om een avond zonder bier door te brengen. Men zal u thuis niet meer herkennen wanneer u recht door de deur wandelt ipv kruipt.


Het slechte nieuws betreffende uw "intercourske", is dat het hier om een nederlandstalige vrouw gaat, ge hangt er dus goed aan. Show her the allimentatie-moneyyyyyyyy!


EPO-Rotary club

Geen opmerkingen: